Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi bashkëbisedim me maturantët e Medresesë Shkodër

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi bashkëbisedim me maturantët e Medresesë Shkodër

Në një pritje mjaft të ngrohtë dhe miqësore u prit sot në Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” Kryetarja e Bashkisë Shkodër zonja Voltana Ademi, e cila zhvilloi një bashkëbisedim të frytshëm me maturantët e Medresesë së Shkodrës. Gjatë bashkëbisedimit zonja Voltana Ademi informoi maturantët në lidhje me strukturat bazë të Bashkisë Shkodër dhe sfidat me të…

Universiteti Uludag në Bursa të Turqisë viziton Medresenë Shkodër

Universiteti Uludag në Bursa të Turqisë viziton Medresenë Shkodër

Medreseja “Haxhi Sheh Shamia” ditën e enjte datë 04 Nëntor 2021 priti një delegacion, përfaqësi e Universitetit Uludag të qytetit Bursa në Republikën e Turqisë, i kryesuar nga zv/rektori i këtij universiteti Prof Dr Irfan Kiristioglu. Delegacioni zhvilloi një takim me maturantët e këtij viti, ku u shpjeguan platformat dhe programet e studimeve universitare që…

Gjithnjë në kujtesë dhe në lutjet tona!

Gjithnjë në kujtesë dhe në lutjet tona!

Sot do të ishe plot 40!…Me plot energji, me më shumë dëshira dhe pasione për të realizuar gjithçka të pikësynuar me aq dinjitet….Një vit pa ty,Ku çdo sekondë ishte vetëm për ty,Çdo minutë, çdo orë, çdo ditë…Me imazhin tënd qëndrojmë përherë…Buzëqeshja jote na shoqëron përherë…Shpirti i lotuar tashmë mbart një brengë… një pikëllim… një largim…Të…

Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari takim me maturantet tona

Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari takim me maturantet tona

Në kuadër të programit të këshillimit të karrierës, myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari zhvilloi sot një bisedë të dobishme me maturantet e medresesë. Gjatë këtij takimi, myftiu i nderuar u ndal në katër parime bazë për ndërtimin e një personaliteti model të rinisë islame. Biseda u shoqërua me pyetje nga nxënëset, përmes të cilave…

“Migjeni, Fishta dhe unë…”

“Migjeni, Fishta dhe unë…”

“Migjeni, Fishta dhe unë…”, – kështu titullohej aktiviteti që u zhvillua në Medesenë “Haxhi Sheh Shamia”. Ky aktivitet, i zhvilluar në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore, Shkodër u ideua në kuadër të Muajit të Letërsisë, në nder të përkujtimit të kolosëve të letërsisë shqipe, përkatësisht: 110 vjetorit të lindjes së Migjenit dhe 150…

Hap dyert Kompleksi Kulturor dhe Arsimor

Hap dyert Kompleksi Kulturor dhe Arsimor

Kompleksi Kulturor dhe Arsimor “Hanm Sabuncu ” i ndërtuar me mbështetjen e bamirësve nga Turqia dhe fondacionit “Hüdayi” fillon aktivitetin si një institucion kulturor, edukativ dhe arsimor. Në këtë kompleks të standarteve më të mira bashkohore përfshihet konvikti i medresesë “Haxhi Sheh Shamia”, dega e vajzave dhe “Qendra e Vajzave për Memorizimin e Kur’anit Famëlartë”….

“Fllade Kuranore” në xhaminë e medresesë Shkodër

“Fllade Kuranore” në xhaminë e medresesë Shkodër

“Fllade Kuranore” titullohet programi i mbajtur në ambjentin e bukur të xhamisë së medresesë në Shkodër. Besimtarë të shumtë patën kënaqësinë të ndiqnin programin me lexim Kurani, Ilahi dhe dua, i cili u organizua nga shoqata “Istanbul” në bashkëpunim me Myftininë Shkodër dhe Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” para namazit të xhumasë. Nderuan me pjesëmarrjen dhe…

End of content

End of content